Bilde

HallingTorv torvtak og patenten Grønn Mur


Familieselskapet Hallingdal Hytteservice AS har bygget hytter og leiligheter tett oppunder Hardangervidda og Nordfjella siden midten av 1980-tallet. Vi vet hva som fungerer i fjellet!

Fra 1997 har konseptet HallingTorv blitt utviklet på Torpo. For å oppnå best mulig resultat, har vi gjennom systematisk produktutvikling kommet frem et torvtak som både er enkelt å legge og lettvint å vedlikeholde. HallingTorv består i hovedsak av biologisk vekstmasse sammensatt av jord, kompostert bark,  gjødsel og kalk. Torvplatene er lett håndterlige, stabile og holder spesielt godt på næringsstoffer og fuktighet.

Etter flere år med produksjon og levering av torvtak, så ble konseptet Grønn Mur utviklet. Grønn Mur er et patentert byggesystem, som har oppstått gjennom forskning og utvikling over lang tid, i samarbeid med blant andre Statens Vegvesen. Grønn Mur er et miljøvennlig, støy-absorberende, fleksibelt byggesystem perfekt for bratte skråninger langs med veier og lignende.

HallingTorv –torvplater med mange muligheter.

Les hele historien på: www.h-h.no 

Hallingdal Hytteservice

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å samle statistikk om hvordan nettsidene våre blir brukt. Denne informasjonen bruker vi for å forbedre, videreutvikle og tilpasse nettsidene våre – og sikre at du får den beste opplevelsen. Les vår personvernerklæring (åpnes i nytt vindu).

Jeg forstår!