Leveringsvilkår HallingTorv


Kontrolleres av kjøper før torvtak skal leveres:

  • At hytta/bygningen er dimensjonert for torvtak (torvkroker, torvstokk, underlag, takvinkel, taklengde, ekstra torvhold etc.)
  • At nødvendige installasjoner er montert (knotteplast/membran, torvholdstokk, ekstra torvhold hvis behov etc.) At det er klart for legging av torvtak
Hallingdal Hytteservice AS har utarbeidet en leggeanvisning med tips og veiledende råd når en skal anlegge et torvtak. Leggeanvisningen kan imidlertid ikke brukes ukritisk og det vil som følge av individuelle egenskaper ved den aktuelle hytta/bygningen (takvinkel, takflate, styrke i torvhaldskroker etc) og den geografiske beliggenheten (nedbørsmengde etc) normalt være nødvendig for byggherren å gjøre konkrete tilpasninger i dimensjoneringen og/eller ved leggingen av torvtaket.

Ved særlig kraftig regn bør det vurderes om taket bør dekkes til pga. avrenning, dette er kundes ansvar.

Hallingdal Hytteservice AS er ansvarlig for egenskapene ved det leverte torvtaket. Kun hvis det er særskilt avtalt, er Hallingdal Hytteservice AS ansvarlig for transport, kraning, legging og tilsåing av torvtaket. Hallingdal Hytteservice AS har ikke ansvar for at dimensjonering og utførelse av hytta/bygningen er i samsvar med det som er nødvendig for etablering av torvtak.

Se våre genrelle retningslinjer for personvern her.


Hallingdal Hytteservice AS leverer torvtak fra HallingTorv med leggelag og egen lastebil innenfor område som vist på kartet under:


Hallingdal Hytteservice

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å samle statistikk om hvordan nettsidene våre blir brukt. Denne informasjonen bruker vi for å forbedre, videreutvikle og tilpasse nettsidene våre – og sikre at du får den beste opplevelsen. Les vår personvernerklæring (åpnes i nytt vindu).

Jeg forstår!